Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Π.Ε Σερρών :Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Μπίστριτζα στην περιοχή του Προμαχώνα


Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Μπίστριτζα στην περιοχή του Προμαχώνα Σερρών. Mία παρέμβαση άκρως αναγκαία.
Κατόπιν επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του ποταμού Μπίστριτζα από κλιμάκιο μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου έγινε καταγραφή όλων των προβλημάτων που έχριζαν επεμβάσεων.
Πραγματοποιήθηκε σειρά εργασιών για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, με ενίσχυση των αναχωμάτων, δημιουργία νέων σε σημεία ιδιαίτερου κινδύνου, καθαρισμός της κοίτης για την ελεύθερη διέλευση του νερού, με στόχο την προστασία των ανθρώπων, αλλά και των καλλιεργειών.
Η άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Σιντικής, το 10ο Σύνταγμα Πεζικού και το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε ένα θέμα που έχριζε επεμβάσεων 30 και πλέον ετών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.