Τρίτη 26 Απριλίου 2022

ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών : ¨¨Αχαρτογράφητα τα νερά ¨¨..στον δρόμο για τις κάλπες


 

 

 

 

 

 Στις κάλπες προσέρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαίου .Στην πράσινη Σερραίικη πολυκατοικία έχει σημάνει συναγερμός καθώς πλέον καλούνται να οργανώσουν τις κομματικές οργανώσεις οι οποίες εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον δεν υπήρχαν ή υπολειτουργούσαν .

Σε ότι αφορά την Νομαρχιακή επιτροπή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον , αφού  θα δοθεί και η μάχη των γραμμών .Καθώς όλες οι εσωτερικές συνιστώσες θα προσπαθήσουν να καταγράψουν τις; δυνάμεις τους εκλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη .Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συγκρότηση των κομματικών οργανώσεων ανα καλλικρατικο δήμο .Εκει όπου εδώ και πολλά πάρα πολλά χρόνια το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε ( εξαιρείται φυσικά η ΤΟ Αχινού ) .

 Όπως σημειώνουν παλιά κομματικό στελέχη είναι άγνωστο το πως θα εξελιχθεί και θα καταλήξει ή ολη διαδικασία για ένα κόμμα που εδω και πολλά χρόνια ξέχασε τι σημαίνουν διαδικασίες εκλογής των κομματικών οργάνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.