Σελίδες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Πορεύονται με τη «Συμμαχία Σερραίων» τα χωριά του Δήμου Σερρών


 

 

 

 

Η πρόσφατη παρουσία του Δημάρχου Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη στη Δημοτική Ενότητα Σκουτάρεως είχε απτά μηνύματα και αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με όλους τους προέδρους των χωριών, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και τη βούλησή τους να συστρατευτούν με τη «Συμμαχία Σερραίων». Τούτο σημαίνει ότι η Δημοτική Αρχή εισπράττει τους καρπούς των προσπαθειών και των έργων της.
Το να αναγνωρίζεται το έργο της Δημοτικής Αρχής από τους δημότες είναι ελπιδοφόρο και δίνει επιπλέον ώθηση στους σχεδιασμούς της. Αυτές τις συναντήσεις ο Δήμαρχος Σερρών έχει σκοπό να τις συνεχίσει με όλους τους Προέδρους και των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων στο πλαίσιο μιας πιο στενής συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων.
Μέσω της συνεργασίας αυτής αμβλύνονται τα εμπόδια και τίθεται ένα πλαίσιο κάλυψης των αναγκών, που έχουν οι δημότες. Όπως μαθαίνουμε, ο κ.Χρυσάφης είχε εξαρχής θέσει ως προτεραιότητα την άριστη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και ως φαίνεται το κάνει πράξη.
Οι ασφαλτοστρώσεις στα χωριά, η καθαριότητα, το πράσινο στα παρτέρια, στις νησίδες και στις πλατείες είναι κάποια από όλα όσα γίνονται στα χωριά. Το κυρίαρχο, όμως, είναι ότι η Δημοτική Αρχή ανταποκρίνεται στα προβλήματα και τις απαιτήσεις που έχουν τα χωριά και δίνει λύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.