Σελίδες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών : Ταράζει τα νερά η συνέντευξη Στάθη Κουτμερίδη

  


 

 

«Το κεφάλαιο πολιτική δεν έχει κλείσει για τον Στάθη Κουτμερίδη. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν έχω αποφασίσει πότε ακριβώς αυτό θα γίνει. Οι συνθήκες θα το δείξουν! Σε κάθε περίπτωση , ο Στάθης Κουτμερίδης δηλώνει παρών και δεν αποκλείει τίποτα στη ζωή του».
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν.Σερρών, Στάθη Κουτμερίδη , ο οποίος μίλησε στο τρέχον περιοδικό ΜΕΤΑmagazino στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.
Ο πρώην Βουλευτής αναφερόμενος στην εκλογή Νίκου Ανδρουλάκη και στα υψηλά δημοσκοπικά νούμερα του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την άποψη ότι «η αποτυχία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσουν μία αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση απογοήτευσε αρκετούς πολίτες και τους ανάγκασε να ξανασκεφτούν, γιατί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, καθημερινά ακούμε για πολίτες που είναι σφόδρα απογοητευμένοι από αυτά τα δύο κόμματα που μας κυβέρνησαν. Ολοένα και ακούμε για πολίτες, που  θέλουν να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο, στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και τώρα ακόμη πιο ενδυναμωμένο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στην ίδια συνέντευξη και απαντώντας στα ερωτήματα του δημοσιογράφου, Ιορδάνη Ξανθόπουλου, ο κ.Κουτμερίδης αναφέρθηκε και στη φιλία που διατηρεί με τον ισχυρό παράγοντα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη λέγοντας χαρακτηριστικά :  «Ο κ.Σαββίδης είναι πρόσφυγας από τις αλησμόνητες πατρίδες του Πόντου, όπως και οι δικοί μου πρόγονοι. Αυτό δημιούργησε μια συναισθηματική σχέση ανάμεσά μας. Δεν υπάρχει κάποια άλλη σχέση. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, γιατί είναι ένας οικονομικός παράγοντας και ένας μεγάλος επενδυτής στην πατρίδα μας, με τεράστια κοινωνική προσφορά στον τόπο μας. Είναι άδικο και ανήθικο πολλές φορές να κρίνουμε και να λασπολογούμε κάποιους ανθρώπους με οπαδικούς και ρατσιστικούς όρους. Η χώρα μας και ο τόπος μας έχει ανάγκη και από άλλους ανθρώπους σαν τον Ιβάν Σαββίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.