Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Δήμος Σερρών : Κρύβε λόγια Παρθενα

 

 
 
 
 
 
 
Τα όσα έλαβαν χώρα κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών σχολίασε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ Παρθένα Χαραλαμπίδου . Η αναφορά της συντρόφισσας ( είναι μέλος της ΝΕ του Σύριζα Σερρών  «Οι παιδικές χαρές στις Σέρρες έγιναν το νέο ανέκδοτο μετά το Μετρό της Θεσσαλονίκης».
Προκάλεσε ερωτηματικά και χαμόγελα , καθώς θυμηθήκαμε το προεκλογικο σώου του Αλέξη Τσίπρα που είχε εγκαινίασε μέχρι και τα εκδοτήρια εισιτηρίων στο Μετρό Θεσσαλονίκης προκαλώντας τότε ¨¨χαμο ¨¨ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .Οπότε Κρύβε λόγια Παρθένα 
Η τοποθέτηση της κ Χαραλαμπίδου  
 
Στη συνεδρίαση στις 18/4/2022 καταψήφισα την υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Σερρών για ουσιαστικούς λόγους και εξέφρασα την απογοήτευσή μου για την υπερβολική καθυστέρηση της επικαιροποίησης του προϋπολογισμού εκτός των προβλεπόμενων από τον νόμο ημερομηνιών, που έχει σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση της υλοποίησης των έργων και των πληρωμών.
«Το ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη ο κ. Μισιρλής δεν μας λέει τίποτα, υπάρχει και η παραίτηση»
«Το να αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη στα λόγια και να πηγαίνουμε πίσω τον μητροπολιτικό Δήμο του Ν. Σερρών είναι πράγματι πάρα πολύ σοβαρό».
«Οι παιδικές χαρές στις Σέρρες έγιναν το νέο ανέκδοτο μετά το Μετρό της Θεσσαλονίκης».
Επιγραμματικά:
1. Ζήτησα επιπλέον χρηματοδότηση για το δημοτικό στάδιο Σερρών.
2. Πρότεινα διοχέτευση επιπλέον χρημάτων στα σχολεία.
3. Ρώτησα εάν αποδίδει η ΔΕΥΑΣ τα ποσά από το δάνειο στον Δήμο.
4. Θεώρησα υπερβολικό ποσό τα 37.500 ευρώ για εκχιονισμό στον κάμπο (Σκούταρι, Μητρούσι, Λευκώνα)!
5. Επεσήμανα ότι οι παιδικές χαρές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Φιλόδημος το 2019 είναι ακόμη σε εκκρεμότητα.
6. Η Δημοτική Αρχή έχει καθυστερήσει υπερβολικά την υλοποίηση έργων και ενταγμένων προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.