Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : ¨¨Ρεφενες ¨¨ για να πληρωθούν οι υπάλληλοι


 

 

 

Σε έκτακτη συνεδρίαση του το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ αποφάσισε ομόφωνα την Αποδοχή δωρεάς χορηγίας ποσού 8.000 ευρώ απο την  προ Σερραϊκή Βιομηχανία Γάλακτος Σεργάλ

Και την αποδοχη δωρεας 3000 ευρώ από την Συνεταιριστικη τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας

Στην τοποθέτηση του το μέλος του ΔΣ και επικεφαλής της παράταξης Πρωτοβουλία Σερραίων κ Γκότσης ( επιβεβαίωσε αυτο που γράψαμε ) ανέφερε οτι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθουν προκειμένου να πληρωθουν οι υπαλληλοι

Η τοποθέτηση του κ Γκότση 

Η κακή διαχείριση των οικονομικών του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) και η αλόγιστη σπατάλη χωρίς φειδώ είχαν σαν αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να πληρώσει τους υπαλλήλους του και ούτε προφανώς το δώρο του Πάσχα.

Τώρα ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., προκειμένου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, καταφεύγουν σε αποδοχή «δωρεών» και ζητούν την στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Προσωπικά αν και διαφωνώ, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και διαφώνησα με διάφορες σπατάλες, θα στηρίξω την αποδοχή της «δωρεάς» για ένα και μόνο λόγο:

Οι υπάλληλοι πρέπει να κάνουν το Άγιο Πάσχα και δεν θα πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο και την κακή διαχείριση, διότι είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Αποτελεί ιστορικό γεγονός από την σύσταση και λειτουργία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. η κάλυψη των βασικών μισθολογικών υποχρεώσεων των υπαλλήλων να καλύπτεται μέσω «δωρεών»!

 

 

Ηλίας Γκότσης

 

Επικεφαλής

της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.