Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Σύριζα Σερρών : ¨¨Τρεχάτε να προκάνουμε το λεωφορείο ¨¨


 

 

Για τα όσα έλαβαν χώρα στο συνέδριο του Σύριζα μίλησε  στο ΔΙΚΤΥΟ και στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ η πρώην βουλευτρια του Σύριζα Αφροδίτη Σταμπουλή ( η οποία ανήκει στην συνιστώσα της Ομπρέλας ) .Αναφερόμενη στο γιατι δεν τέθηκε σε ψηφοφορία η πρόταση για τις καταστατικές αλλαγές την τελευταία ημέρα του συνεδρίου .(Η ψηφοφορία θα γίνει στις 15 Μαίου ταυτόχρονα με την εκλογή προέδρου και ΚΕ ). Η κ Σταμπουλη ανέφερε οτι κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει και μάλιστα κατάφεραν να ¨¨πείσουν ¨¨ πολλούς από τους συνέδρους να αποχωρήσουν καθώς τους τηλεφωνούσαν καλώντας τους να σπεύσουν γιατι το λεωφορειο ( με τα οποία μετακινήθηκαν οι περισσότεροι εκ των συνέδρων της επαρχίας ) φευγει καθώς ο καλούμενος ήταν ο μόνος που έλειπε .

Αυτό Αφροδιτη μας θυμίζει σκηνές από ελληνικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου . Ελπίζουμε ολοι να προκαναν να επιβιβαστούν και να μην έμεινε κάποιος αμανάτι στην πρωτευουσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.