Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Αθάνατο SERRAISTAN : Ένας ....¨¨πανάκριβος περιστερώνας ¨¨¨¨¨

 


 

 

 

Τέλος στο ¨¨παραμύθι των ξενώνων της Χρυσοπηγης ¨¨  έβαλε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο .Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης. Ο δήμαρχος δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας σε ότι αφορά την χορήγηση άδειας λειτουργίας. Καθώς όπως είπε παρά τις προσπάθειες που έκαναν στα δύο χρόνια βρήκαν πόρτες κλειστές. Αφού η τυχόν αλλαγή του νομικού πλαισίου θα άνοιγε ακόμη ένα παράθυρο στους καταπατητές σε όλη η χώρα .Για την ιστορία να ξαναθυμίσουμε οτι η περιοχή όπου χτίστηκαν οι ξενώνες είναι χαρακτηρισμένη ως δασική όπου υπαγορεύεται η κατασκευή κτηρίων κ.λ.π.

¨¨ Ακόμη καλύτερα ¨¨  έγιναν τα πράγματα με την τοποθέτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Νυχτοπάτη ο οποίος αναφερόμενος στην τελευταία χρηματοδότηση έργων ύψους 300.000 ευρω ( δημαρχιακή θητεία Αγγελίδη ) . Αποκάλυψε οτι από αυτά τα χρήματα εκταμιεύτηκαν τα 140.000 ενω τα υπόλοιπα θα δοθούν μόνο αν κατατεθεί η άδεια λειτουργίας των ξενώνων ( προβλεπόταν από την σύμβαση χρηματοδότησης ).Ενω στην περίπτωση που κάτι τετοιο δεν γίνει  πιθανον ο δήμος να υποχρεωθεί και τα 140.000 ευρω που πήρε.

Φήμες οτι στο τραπέζι έπεσε η πρόταση προκειμένου να παρακαμφθούν τα νομικα κωλύματα. Να ζητηθεί άδεια χρήσης του κτηρίου ως περιστερώνας  και καταφύγιο άγριων πουλιών και ζώων διαψεύδονται ως κακοήθεις .

ΥΓ : Θα επαναλάβουμε την απορία που θέσαμε εδω και πολύ καιρό. Αν το κτήριο το είχε κατασκευάσει ιδιώτης . Θα είχε πάρει φως . νερο , τηλέφωνο ????  

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.