Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ΄Εχω την απάντηση κάνε την ερώτηση


 

 

 

Αιφνιδίως χθες συγκλήθηκε εκτάκτως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σιντικής Με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον Ουκρανικό λαο .Ορθώς θα πούμε , βέβαια ο σμπίρος που είναι λίγο πιο υποψιασμένος σήκωσε το φρύδι καθώς μου είπε οτι δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή την σπουδή. Και ειδικά σε ένα δήμο που δεν μας έχει συνηθίσει να έχει γρήγορα αντανακλάστηκα . Διαβάζοντας λοιπόν το ψήφισμα στην τελευταία παράγραφο αναφέρετε << Ως Δήμος Σιντικής εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, και διαθέτουμε τους χώρους φιλοξενίας των δομών του Δήμου, καθώς και τη χρήση της Δομής του Κλειδίου.>>

 1η παρατήρηση οτι η δομή είναι ιδιοκτησίας του υπουργείου το οποίο αποφασίζει που θα διατεθεί .Ο δήμος δεν έχει καμιά απολύτως δικαιοδοσία .

Θα μου πείτε δεν το ξέρουν μα φυσικά και το γνωρίζουν .

Άλλα έλα μου που από το Σαββατο 26/2  η κυβέρνηση προκειμένου να υποδεχθεί όλους τους πρόσφυγες που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και επομένως θα έπρεπε να παραμείνουν σε κάποιο ειδικό χώρο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την δομη στο Κλειδι και σε 2η φάση αν χρειαστεί και μέρος της δομης των Σερρών .Αρα  η απάντηση υπήρχε οποτε έγινε και η ερώτηση. Άσε που φαίνεται οτι διώχνουμε και τους ¨¨κακούς μελαψούς λαθρομετανάστες ¨¨¨ και φέρνουμε δικους μας χριστιανους .

Με ενα σμπάρο δυο τρυγονια που λεει και ο λαος

 

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 01 Μαρτίου 2022, με ένα (1) Θέμα στην ημερήσια διάταξη του: «Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο λαό της Ουκρανίας», με 13 - 1 ψηφους θετικές πάρθηκε η παρακάτω απόφαση:
"Το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής συναισθανόμενο την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.
Γυναικόπαιδα και άμαχος πληθυσμός, ανάμεσά τους και πολλοί ομογενείς, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, προκειμένου να μην πέσουν θύματα του πολέμου.
Ως Δήμος Σιντικής εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, και διαθέτουμε τους χώρους φιλοξενίας των δομών του Δήμου, καθώς και τη χρήση της Δομής του Κλειδίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.