Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Αποδυναμωμένη η παράταξη Κ.Μελίτου ????


 

 

 

 

Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος μου στο μικρότερο πληθυσμιακά Δήμο του Νομού Σερρών, στο Δήμο Αμφίπολης δηλαδή, ο εκεί Δήμαρχος Στέργιος Φραστανλής μπορεί να εμφανίζεται σπανίως στα σερραϊκά ΜΜΕ, να μην πολύ-συμμετέχει στις μαζώξεις των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΠΕ Σερρών  και να υπολείπεται επικοινωνιακά συγκριτικά με άλλους Δημάρχους αλλά εντός των δικών του «τειχών» τα πηγαίνει μάλλον περίφημα.


Αυτά τα δυόμιση περίπου χρόνια της δικής του θητείας ελάχιστες ήταν οι φορές, που ένιωσε κάποια σθεναρή αντιπολίτευση από τις λοιπές δυνάμεις που Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι που κάνει τον κ.Φραστανλή να σκέφτεται ότι παίζει χωρίς αντίπαλον δέος και να διαισθάνεται μία εύκολη νίκη τον Οκτώβριο του 2023,  που θα του δώσει την επόμενη πενταετή θητεία. Μάλιστα και πέραν αυτού, στην πρόσφατη ειδική συνεδρίαση του εκεί Δημοτικού συμβουλίου Αμφίπολης, η μείζονα αντιπολίτευση , που ως επικεφαλής έχει τον άλλοτε Δήμαρχο, Κώστα Μελίτο, έδειξε σημάδια αρρυθμίας και αποδυνάμωσης.

Όπως συνεχίζει ο σμπίρος μου υπήρξαν δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μελίτου, οι οποίοι πήγαν κόντρα στο δικό τους επικεφαλής και υπερψήφισαν (είτε ολόκληρο είτε σημεία του) τον Προϋπολογισμό, που έφερε στο τραπέζι του Σώματος η πλειοψηφούσα παράταξη Φραστανλή.

Μάλιστα, μετά το πέρας αυτής της ειδικής συνεδρίασης , ο ίδιος ο Δήμαρχος Αμφίπολης προέβη σε μία αυστηρή και μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook διαψεύδοντας εμφατικά τον κ.Μελίτο και τους αριθμούς, που αυτός είχε υποστηρίξει για υπέρογκα χρέη του Δήμου Αμφίπολης προς τη ΔΕΗ και προς το ΦΟΔΣΑ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.