Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Δήμος Σερρών : Ένα δικιο το χει ο Ηλίας


 

 

 

Στο θέμα των κακοτεχνιών που παρατηρούνται στο έργο των ασφαλτοστρώσεων στην πόλη των Σερρών. Αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλίας Γκότσης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών.  Ο κ Γκότσης αναφέρθηκε στην οδο Γρηγορίου Ρακιτζη όπου σημείωσε  οτι η άσφαλτος έχει φύγει και έμεινε η άμμος. Στις οδους Σπετσών και Κομνηνων οπου δεν έγινε παρέμβαση σε όλο το μήκος του οδοστρώματος. Μάλιστα ο κ Γκότσης ανέφερε οτι παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες οδους όπου έγιναν παρεμβάσεις .Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης απαντώντας ανέφερε οτι δεν έχει γίνει παραλαβή των προαναφερόμενων έργων. Και οτι το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργολάβοι θα προχωρήσουν σε νεες παρεμβάσεις και θα πληρωθουν αν και εφόσον το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό.

ΥΓ : Να πούμε οτι ο Ηλίας έχει δίκιο διοτι ένα πολυδιαφημισμένο έργο ( ασφαλτοστρώσεις ) το οποίο είναι και το μεγαλύτερο αυτής της δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα  και ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών ( καθώς το οδικό δίκτυο του αστικού  ιστού σε πολλά σημεία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπιο ) .Δεν μπορει να ακυρώνεται από την τσαπατσουλια των εργολάβων και τον πλημελη έλεγχο των υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.