Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Με Μάρκο , Αφροδίτη το ψηφοδέλτιο ( όλα τα ονόματα )


 

 

 

 Σε συνέχεια του θέματος για τα πρόσωπα που ακούγονται ότι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Σύριζα στις Σέρρες 

Συριζα Σερρών : ΄΄Οικογενειακη υπόθεση ¨¨¨ το επόμενο ψηφοδέλτιο 

Να πούμε οτι  ξεκινάει φυσικά με τον εν ενεργεία βουλευτή κ Λευτέρη Αβραμάκη , τον πολιτευτή Κώστα Καρπουχτση . Η πρώην βουλευτρια κ Αφροδίτη Σταμπουλή  μετά το αρχικό ¨¨πάγωμα ¨¨ που προκάλεσε η απώλεια της έδρας το 2019 δείχνει να θέλει να ξαναδοκιμάσει .Κάτι που δείχνουν και οι παρουσίες της σε όλες τις εκδηλώσεις της κομματικής οργάνωσης .Ο Μάρκος Μπόλαρης παρά την μέχρι στιγμής καμιά δημόσια τοποθέτηση του θέλει να είναι ( έχει εξασφαλίσει το οκ της Κουμουνδούρου ). Ενώ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλές επαφές κάνει και πολλά τηλέφωνα .Από κει και πέρα η δημοτική σύμβουλος Θένια Χαραλαμπίδου αν και εδώ και καιρό εκδήλωσε το ενδιαφέρον της το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην είναι ιδιαίτερα ζεστή.

Από την περιοχή του δήμου Σιντικής ακούγεται το όνομα της πρώην αντινομάρχου κ Ιορδάνα Σαββίδου η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επανεργοποιηθει .Από την περιοχή της Ηράκλειας ο πρώην υποψήφιος βουλευτής κ Μιχάλης Δεμερτζής .

Δύο είναι τα κενά από την περιοχή του δήμου Βισαλτίας ( δεν θα είναι έκπληξη μια υποψηφιότητα της Τιμοθέας Ρακιτζή )  και από την περιοχή της Φυλλίδος .

Το σενάριο περι πιθανής υποψηφιότητας του κ Αργύρη Τζαμπάζη ( ο οποίος έχει ισχυρές  προσβάσεις στην Κουμουνδουρου ) δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες .Ενω ένα ακόμη όνομα που ακούγεται είναι αυτό του πρώην υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου κ Μπουρνάρη Θώμα  .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.