Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Πανσερραικος : Πρωτοχρονια στο γήπεδο

 


Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θα κάνουν πρωτοχρονιά στο γήπεδο… αφού η ομάδα έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις μέσα στον Γενάρη και η κατάσταση, μετά την αναπάντεχη και κακή ήττα απο τον Απόλλωνα Πόντου, δεν σηκώνει ρεπό! Άλλωστε οι παίκτες των «κόκκινων» ξεκουράστηκαν και με το παραπάνω…τα Χριστούγεννα!

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις, ώστε να ξημερώσει καλύτερη χρονιά για τα «λιοντάρια», σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Ζεράρ Σαραγόσα βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια… και απο ότι φαίνεται έχει «ραγίσει το γυαλί», μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και κυρίως με την εικόνα της ομάδας, σε συγκεκριμένες επιλογές. Οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν τις εξελίξεις με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο έμψυχο δυναμικό, με την ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών, που δεν έπεισαν, οτι μπορούν να βοηθήσουν στο επίπεδο της S2.

 https://www.serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.