Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Π.Ε Σερρών : Συνάντηση Σπυρόπουλου με τον φαρμακευτικο σύλλογο

 


Mετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κου Παναγιώτη Σπυρόπουλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών Αναστάση Ρόντση και του Αντιπεριφερειάρχη με θέμα την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών αλλά και τη συμβολή των φαρμακείων.

- Διαφήμιση -

Συμφωνήθηκε ότι τα φαρμακεία διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και ότι η Πολιτεία θα πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα φαρμακεία αν θέλει να έχει την πραγματική εικόνα για τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες σε αυτήν την πανδημία.

Συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών διαπιστώθηκε ότι μια περιοχή με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο είναι η περιοχή της Ηράκλειας και έγιναν συζητήσεις για πιθανές κοινές δράσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών και της Αντιπεριφέρειας στην περιοχή αυτή αλλά και στον υπόλοιπο νομό οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.