Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Σερρών : Την άνοιξη θα συνεχιστούν οι ασφαλτοστρώσεις


«Θα συνεχιστούν οι ασφαλτοστρώσεις  την Άνοιξη», δηλώνει στο «Σ.Θ.» ο αντιδήμαρχος Σερρών Γιώργος Νυκτοπάτης. Απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ύστερα από  προτροπή του αναγνωστικού μας κοινού και τον ρωτήσαμε, κατ΄ αρχάς, αν θα συνεχιστεί η παρέμβαση αποκατάστασης του φθαρμένου οδοστρώματος στο δρόμο για το Νοσοκομείο Σερρών – έως το σημείο που είναι αρμοδιότητας του Δήμου Σερρών.

Ο αντιδήμαρχος Σερρών μας δήλωσε ότι θα γίνουν παρεμβάσεις, πέρα από αυτή που έγινε μέσα στο Φθινόπωρο του περασμένου έτους, ώστε το οδόστρωμα να παρέχει ασφαλή οδήγηση στην ανατολική είσοδο της πόλης, από την οποία διέρχονται καθημερινά πάρα πολλά οχήματα.

Πέραν τούτου, ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν από τον Απρίλιο  και σε άλλα σημεία μας έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος. Αρχικά στην οδό Σιγής όπου θα ασφαλτοστρωθούν περίπου τέσσερα χιλιόμετρα. «Η ΔΕΥΑΣ έχει κάνει πολλά έργα στην περιοχή, θα γίνουν και άλλα και ακολούθως εμείς θα ασφαλτοστρώσουμε τους δρόμους προσφέροντας στους δημότες αυτό που πρέπει, δηλαδή πολιτισμένες συνθήκες στην καθημερινότητα τους και όχι ταλαιπωρία, σκόνη και δρόμους χωρίς υποδομές και τάπητα.», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Τέλος ο Γιώργος Νυκτοπάτης ανέφερε ότι επί πολλά χρόνια οι δρόμοι ( οδικό δίκτυο εντός του αστικού ιστού αλλά και περιφερειακά)  ήταν παραδομένοι στη φθορά του χρόνου και παρεμβάσεις χρειάζεται να γίνουν σχεδόν παντού. Όμως οι πόροι δεν είναι απεριόριστοι.

 

Δ.Ν

 

 https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.