Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Η απορια της ημέρας : Είναι τυπικο το ζήτημα κ πρόεδρε ????

 


 

 

 

Επιβεβαίωσε την ορθότητα των καταγγελιών Τερζή 

Βασίλης Τερζής : "Μήπως πατήσατε τα κορδόνια σας ¨¨¨ ????? ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη .Βέβαια ο πρόεδρος σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έκανε λόγο για τυπικό ζήτημα. Καθώς όπως ανέφερε ο κ Μερετούδης δεν αντικαταστάθηκε όταν ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου καθώς όπως σημείωσε υπήρξε παράταση της θητείας των προεδρείων των δημοτικών συμβουλίων. Και πλέον την Κυριακή αυτό το ζήτημα θα λυθει.Μάλιστα ο πρόεδρος θέλοντας να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του κ Τερζή ότι υπάρχει ζήτημα ακυρότητας των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Τόνισε οτι από την αποκεντρωμένη εγκρίθηκαν πλήθος αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου στα οποία ο κ Μερετούδης ήταν και γραμματέας αλλά και αντιδήμαρχος.

Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να διαφωνήσουμε με τον πρόεδρο που είναι και νομικος. Αλλά να κάνουμε μια αφελή ερώτηση. Αν η επιχείρηση ( η οποία θίγεται από την πρόσφατη απόφαση  του δημοτικού συμβουλίου) για την έξωση των τραπεζοκαθισμάτων από την πλατεία Ελευθερίας .Προσφύγει στην αποκεντρωμένη ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου ( επικαλούμενη α όσα αναφέρει ο κ Τερζής )  . Αυτή θα γίνει δεκτή από την αποκεντρωμένη ή θα απορρίφθει ?????? Λέμε για να μάθουμε πόσο τυπικό είναι το ζήτημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.