Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Σερρών : 3+1 λόγοι για να ζητήσετε τις παραιτήσεις τους κ δήμαρχε


 

 

 

 

 

Πριν από δύο χρόνια περίπου η νέα τότε δημοτική αρχή στο δήμο Σερρών είχε ανακοινώσει οτι προχωρα στην συγκρότηση νομικής υπηρεσίας στην οποία επικεφαλής με απόφαση του δημάρχου τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου . Η υπηρεσία στελεχώθηκε με 3,4,5 ( δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των νομικών που προσελήφθησαν ως ειδικοί συνεργάτες ) ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο δήμος διαθέτει και 1 ή 2 νομικούς με πάγια αντιμισθία .Επίσης είχε προηγηθεί η πρόσληψη γενικού γραμματέα .

Σήμερα στο ξημέρωμα του 2022 όλα δείχνουν οτι τόσο ο γραμματέας όσο και η νομικη υπηρεσία δεν ανταποκρίθηκαν επαρκώς στα καθήκοντα τους.Καθώς έχουμε

1. Στο θέμα της ανάπλασης  της πλατείας Ελευθερίας όπου η πρώτη απόφαση του δημοτικου συμβουλίου ακυρώθηκε από την αποκεντρωμένη. Καθώς όπως αποδείχθηκε οτι στον δήμο Σερρών .Δεν γνώριζαν οτι η απόφαση έπρεπε να ψηφιστεί τουλάχιστον από 21 δημοτικούς συμβούλους.

2. Για το θέμα της κοπής η  όχι του πλατάνου που βρίσκεται πίσω από το δικαστικό μέγαρο .Στην λήψη της απόφασης συμμετείχαν δύο δημοτικοι συμβουλοι  ( που κριθηκε οτι κακώς συμμετείχαν ). Τίθεται θέμα ακόμη και εκπτωση  τους από το αξίωμα του συμβούλου.

3. Στο θέμα της απόδοσης στρατιωτικού βαθμού στον Εμμανουήλ Παππά .Ο Δήμος Σερρών ¨¨πιάστηκε ¨¨ αδιάβαστος.Καθως αν και η πολιτεία δια νόμου εδω και πάρα πολλα χρόνια τον ανώτερο βαθμό που αποδίδει είναι αυτος του υποστρατήγου. Το αίτημα ζητούσε να αποδοθεί ο βαθμός του αντιστρατήγου .

4. Τέλος με την πρόσφατη καταγγελία του κ Τερζή μπορεί να αποδειχθεί οτι το δημοτικο συμβούλιο εδω και τρεις μήνες λειτουργούσε με κακή σύνθεση .Πράγμα που αν ισχυει θέτει τον δήμο σε περιπέτειες . 

Επομένως απαιτείται φυγή προς τα εμπρός και η φυγή γίνεται όταν αφήνεις πίσω όλα όσα σε εχουν βλάψει πολιτικά .Και στέλνεις το μήνυμα οτι τα αλλάζεις

Αντικατάσταση λοιπόν του γραμματέα  και κατάργηση της νομικής υπηρεσίας και ανασυγκρότηση εκ του μηδενός  .

Αν ο δήμαρχος θέλει να διατηρήσει αλώβητο το προσωπικό του πολιτικό κεφάλαιο .Διαφορετικά η παροχή πολιτικής κάλυψης στους δύο συνεργάτες του .Σημαίνει οτι μπαίνει και ο ίδιος στο κάδρο των πολιτικών  ευθυνών 


2 σχόλια:

  1. Τραγικη η εμφανιση του προεδρου στο Δικτυο. Αντι να πει ναι καναμε ενα λαθος οπως ολοι αλλα δεν ειχαμε δολο και δεν ζημιωθηκε κανεις απο αυτο προσπαθουσε να μας πεισει οτι ολα ειναι καλα. Δηλαδη με λιγα λογια μπορει να κανω 30 σταυρους την ημερα αλλα θα σας λεω ψεματα μεχρι να σβησει ο ηλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά τα λέτε. Μονο ο Δημαρχος αποδίδει καλά μεχρι στιγμής αλλά θα το φαει το κεφάλι του... Έπρεπε να κανει πολλές αλλαγές που δεν εκανε δυστυχώς και ο κοσμος εξω δεν ειναι ευχαριστημένος με τους αντιδημαρχους και προεδρους .... Δεν ξερω αν προλαβαίνει ο δήμαρχος να αντιστρέψει το κλίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.