Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Πανσερραικος μπάσκετ : 15νθημερη αναβολή λόγω κορονοιου


Το 2022 δεν φαίνεται να μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο κορονοϊός και πιο συγκεκριμένα η μετάλλαξη “Ο” φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Πολιτεία και κατ’ επέκταση και τον αθλητισμό που έρχεται αντιμέτωπος με γνώριμες πλέον καταστάσεις.

Η αναχαίτιση της διασποράς δημιουργεί προβληματισμό και η Ε.Ο.Κ φαίνεται να οδηγείται στην λύση “λουκέτο” για τις επόμενες δυο εβδομάδες οπότε και θα επανεξεταστεί η κατάσταση. Οριστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (4/1) το απόγευμα, αλλά τα δείγματα μόνο θετικά δεν είναι. Η έκτακτη τηλεδιάσκεψη Ε.Ο.Κ και εκπροσώπων των ομάδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας, Β’ και Γ’ Εθνική ανδρών σήμερα το μεσημέρι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την αυριανή ημέρα να είναι καθοριστική. Ήδη, η ΕΣΚΑ-Η ανακοίνωσε την διακοπή των πρωταθλημάτων της για τις επόμενες δυο εβδομάδες.


Η αναβολή των δυο εβδομάδων και η πρεμιέρα για το 2022 στις 22/23 Ιανουαρίου δείχνει η επικρατέστερη και πιο προσιτή λύση στο πρόβλημα, που είναι πολύ σοβαρό. Ο Πανσερραϊκός, λοιπόν δεν έχει παρά να περιμένει νέες οδηγίες σχετικά με την απόφαση που θα παρθεί. Τέλος, απόφαση θα κληθεί να πάρει άμεσα και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην οποία συμμετέχουν 4 Σερραϊκές ομάδες (Ρούπελ, Α.Ε.Σ, Γυμναστικός,Ηράκλεια). 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.