Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Με το δημόσιο χρήμα δεν μπορείτε να φτιάχνετε ψηφοδέλτια

 

 
 
 
 
 
 
 
Λυπάμαι που χαλάω το χριστουγεννιάτικο πνεύμα , αλλά σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου 
 
 
διαπιστώνω με λύπη ότι στην περιοχή μας παρά πολλοί έχουν ξεχάσει ότι στα κοινά και στα ψηφοδέλτια κατεβαίνουν για τον εθελοντισμό και την προσφορά και ότι η συμμετοχή τους αυτή ΔΕΝ έχει αντίτιμο .
Δεν εξαγοράζεται .
Καθημερινά λοιπόν γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων και διορισμών που αποδεικνύουν συναλλαγές για προηγηθείσα συμμετοχή στα ψηφοδέλτια και εξαγορά για μια μελλοντική συμμετοχή .
Αγαπητοί αιρετοί , τοπικοί άρχοντες , στα σπίτια και στις επιχειρήσεις σας μπορείτε να προσλαμβάνεται όσους και όσες θέλετε και να τους πληρώνετε αδρά .
Με το δημόσιο χρήμα όμως δεν μπορείτε να φτιάχνετε ψηφοδέλτια .
Οι καταγγελίες θα πάρουν πλέον τη μορφή κύματος τσουνάμι .
Και θα πνίξουν πολύ κόσμο .
Κρατήστε τα προσχήματα .
Παναγιώτης Καρίπογλου
Πρόεδρος ΔΣ Σερρών  

 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ μου όλοι λένε ότι θα δουλέψουν εθελοντικά για το καλό του τόπου για να γίνουν αρεστοί στο κόσμο και μετά διορίζονται σε υψηλά αμειβόμενες θέσεις ακόμη και ως μή εκλεγμένοι δημ.σύμβουλοι. Παράδειγμα ολοφάνερο Δήμος Βισαλτίας , και πολλοί άλλοι δήμοι. Ας προσέχουμε τί ψηφίζουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.