Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Νοσοκομειο Σερρών : ¨¨Σκληρή απάντηση ¨¨ Χαιδευτου σε Μπαλαξη

 


Προ ημερών ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξης σε δηλώσεις του είχε ισχυριστεί οτι πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Σερρών λόγω έλλειψης ιατρών και νοσηλευτών θα νοσοκομείου να είχαν αντιμετωπιστεί αν τα κέντρα υγείας ήταν υπό την εποπτεία του νοσοκομείου. Ενω άφησε υπονοούμενα για τον φόρτο εργασίας των εργαζομένων στα Κ.Υ .

Σκληρή ήταν η απάντηση σήμερα του προέδρου των ιατρών των κέντρων υγείας κ Χρήστου Χαιδευτού ο οποίος σε συνέντευξη τύπου ανέφερε οτι η σιωπή τελειώνει όταν το ψεύδος και το θράσος περισσεύουν . Ο κ Χαιδευτος παραθέτοντας μια σειρά αριθμών ανέφερε οτι μόλις το 2% όσων έχουν διαγνωσθεί με κορονοιο στα ΚΥ καταλήγει στα νοσοκομεία αντικρούοντας τον κ Μπαλαξη που ανέφερε ότι όλα τα περιστατικά καταλήγουν στο νοσοκομείο .Ενω συνεχίζοντας τόνισε οτι οι γιατροί των ΚΥ στήριξαν και στηρίζουν το νοσοκομειο όλο το διάστημα της πανδημίας .Μάλιστα ο κ Χαιδευτος έκανε λόγο για προσπάθεια συκοφάντησης των εργαζομένων στα Κ.Υ . Τονίζοντας οτι έχουν αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας - ενημέρωση σε όλους τους αρμόδιος φορεις. Σημειώνοντας οτι επιφυλάσσονται για κάθε χρήση κάθε δικαιώματος προκειμένου να προστατευθούν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.