Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Συνεχίζουμε ...¨¨να φλερτάρουμε ¨¨¨...επιμελώς με την ανοησία

 


 

 Σοκαριστικος και σήμερα ο αριθμός κρουσμάτων στην ΠΕ Σερρών .Μάλιστα  τις τελευταίες 5 ημέρες ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπέρασε τα 1500 που σε απλά μαθηματικά σημαίνει ότι νόσησε το 1% του πληθυσμού του Ν Σερρών.

Αν δούμε και τον αριθμό των εμβολιασμών οι έχοντες κάνει και τις δύο δόσεις είναι 86049  οριακά δηλαδή το 50% του πληθυσμού ενώ παρήγορος είναι ο αριθμός όσων έχουν κάνει και την τρίτη κοντεύουν τις 50.000 .Σε ότι αφορά τους θανάτους ο αριθμός δυστυχώς από την αρχή της πανδημιας ζυγώνει τους 1000 . Όμως μια βόλτα στην πόλη τις τελευταίες ημέρες δείχνει οτι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επιμένει να αγνοεί επιμελώς το οτι άπαντες κινδυνεύουμε να προσβληθουμε. Αρκετοι θα καταλήξουμε στο νοσοκομείο και δυστυχώς κάποιοι θα χάσουν την ζωη τους . Συνεχίζουμε επιμελως να συνωστιζόμεθα αρνούμενοι με επιμονη να δεχθούμε οτι ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος .Τον συνωστισμο των Χριστουγέννων τον βιώνουμε αυτή την εβδομάδα .Ο θεος να βάλει το χέρι του πόσοι θα νοσήσουν τις επόμενες ημέρες . Ας σταματήσουμε να κλείνουμε τα μάτια στο κίνδυνο.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΚΑΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.