Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Σιντικής : Κάλεσμα συμμετοχής Επαγγελματίων και Παραγωγων στην Philoxenia 2021.


Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021 ανοίγει τις πόρτες στη Θεσσαλονίκη για το κοινό και ο Δήμος Σιντικής θα δώσει φυσικά το παρών. Από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο θα φιλοξενήσει το περίπτερο του Δήμου Σιντικής στα πλαίσια της ανάδειξης και της προβολής του τουριστικού του προϊόντος. Με σαφής προτεραιότητα την ανάδειξη της Σιντικής, ως εναλλακτικό προορισμό με ιστορική παράδοση και φυσικό πλούτο, το περίπτερο θα ενημερώνει και θα προωθεί στους επισκέπτες τα κάλλη, τις μοναδικές τοποθεσίες και τα αγνά προϊόντα της ακριτικής μας περιοχής.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, καλούμε τους επαγγελματίες και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στην Δημοτική μας επικράτεια, εφόσον επιθυμούν, να μας αποστείλουν δείγματα των προϊόντων που παράγουν είτε τα ενημερωτικά τους έντυπα φυλλάδια (prospects), με αποκλειστικό σκοπό την “Διαφήμιση” και την ανιδιοτελή προβολή τους. Να τονιστεί, ότι αυτά δεν θα πωλούνται, ούτε θα μπορούν να δωριστούν, παρά ταύτα θα εκτίθενται στο περίπτερο του Δήμου καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου. Τα προϊόντα που θα εκτεθούν μπορείτε να τα φέρετε στο Δημαρχείο Σιδηροκάστρου μέχρι την καταλυτική ημερομηνία της 10ης Νοεμβρίου κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Σοφία Καπάνταη στο τηλέφωνο: 6974921167.
Να σημειωθεί ότι το ωράριο λειτουργίας θα είναι:
Παρασκευή: 11:00-20:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο: 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό Κυριακή: 10:00-19:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.