Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Σέρρες : ¨¨Σταθερα ¨¨ ΠΑΣΟΚ Ο Στέφανος


 

 

 

Αποφασιστικά  και με ευκρίνεια θα τοποθετείται στο εξής ο πρώην Νομάρχης Στ. Φωτιάδης, λένε οι πολιτικοί του φίλοι.

Θα στέλνει ξεκάθαρα πολιτικά μηνύματα και όχι θολά, όπως στο παρελθόν.

Μία γεύση της αποφασιστικότητάς του πήραν οι σύντροφοι του το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο ξενοδοχείο «Φίλιππος- Ξένια», όταν παραβρέθηκε στην εκδήλωση υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου.

Μίλησε για την ανάγκη ανασύνταξης του χώρου. Η τοποθέτηση του αυτή ερμηνεύτηκε  ως επιβεβαίωση και ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι ΠΑΣΟΚ, διαλύοντας έτσι τα όποια σενάρια διακινούνταν και τον ήθελαν να πολιτεύεται με  τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπε, με άλλα λόγια, ο Στέφανος ότι η καρδιά του εξακολουθεί να κτυπά για το ΠΑΣΟΚ,  με την σημαία αυτού του οποίου πέτυχε μεγάλες εκλογικές νίκες και θριάμβους κατά το παρελθόν.

Τώρα είναι μπροστά μας η εσωκομματική μάχη και ενδεχομένως ο Στ. Φωτιάδης  να παίξει δυνατά στο ΠΑΣΟΚ, εφόσον επικρατήσει ο Γ. Παπανδρέου στην εσωκομματική μάχη για τη προεδρία.

Ας μην ξεχνούμε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον πρώην πρωθυπουργό, που το Μάϊο του 2005 τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη Λευκώνα, όντας δήμαρχος ο ίδιος και αρχηγός ακόμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Γ. Παπανδρέου.

Αλλά ακόμη και να μην εκλεγεί ο Γ. Παπανδρέου, ο Στ. Φωτιάδης, με την παρουσία στη εκδήλωση, απέδειξε ότι διδάχθηκε από τα λάθη του, εκείνα τα τραγικά, όπως γράψαμε από το 2010 εως το 2014, ως υποψήφιος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Σερρών.

 Τώρα ο Στ. Φωτιάδης δεν δηλώνει πλέον ότι είναι Κεντρώος χωρίς να προσδιορίζει αν είναι κεντροδεξιός ή κεντροαριστερός, όπως στο παρελθόν.

Αν και είχε ομολογήσει ο ίδιος,  παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2014 (τηλεοπτική εκπομπή στο Δίκτυο- Τηλεόραση, τα βίντεο υπάρχουν) ότι δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, το 2012, όπως και πολλοί άλλοι εκείνη την εποχή. Πως, άλλωστε, θα καταποντιζόταν το ΠΑΣΟΚ  στις εκλογές του 2012 ( Μάιος- Ιούνιος) όταν είχε λάβει ποσοστά της τάξης του 13-16% – από το κραταιό 44% του 2009.

 

Δ.Ν

 

 https://sertharros.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.