Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Σέρρες : ¨¨Τους τρολάρεις άγρια ¨¨ ..Σώτο

 


 

Με άνδρα εταιρείας σεκιούριτι λειτούργησε την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων κατάστημα εστίασης στην πόλη των Σερρών.

Ο υπάλληλος της σεκιούριτι έκανε τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης και των τεστ (rapid ή PCR) των πελατών στο κατάστημα εστίασης του προέδρου της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Νομού Σερρών και αναπληρωτή γενικού γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) Σωτήρη Κοτσαμπά.


Υπήρξε πρόβλημα με την επίδειξη εγγράφων ταυτοπροσωπίας  αφού δεν ήθελαν να επιδείξουν την ταυτότητα τους στον σεκιούριτι, είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Κοτσαμπάς που κάνοντας έναν απολογισμό της πρώτης μέρας εφαρμογής των μέτρων υπογράμμισε είχαμε τουλάχιστον 40% μείωση του τζίρου. Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι η συνέχεια.

 https://www.ertnews.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.