Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Τα κάστρα πέφτουν από μέσα ¨¨ ?????


  

 

 

 

Σε σήριαλ  έχει εξελιχθεί η εκλογική διαδικασία στον Εμπορικό σύλλογο Σερρών καθώς μπορεί οι εκλογές να έγιναν όμως η πλευρά που ζητούσε αναβολή και διορισμό προσωρινής διοίκησης προσέφυγε εκ νέου στην δικαιοσύνη. Όμως όπως με ενημερώνει ο σμπίρος όλα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά. Αν ......

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στην οποία με ψήφους 10-9 υπερίσχυσε η πλευρά της κ Μηλίγκα .Ένας εκ των βασικών στελεχών  της απέναντι πλευράς είχε πράξει αυτό που έπρεπε , καθώς αν δύο πολύ στενοί του συνεργάτες που υπολογιζόταν έδιναν παρόν στην Γενική συνέλευση το αποτέλεσμα θα έγερνε με  ψήφους 11-10 υπέρ των εμπόρων που ζητούσαν αναβολή των εκλογών και τα πράγματα θα έπαιρναν άλλη τροπή .

Το γιατί στην ουσία δόθηκε από μέρους του ¨¨¨σανίδα σωτηρίας ¨¨  στην πρόεδρο είναι ένα θέμα που διερευνάται 

 

 ΥΓ :  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.