Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Εμπορικος Σύλλογος Σερρών : Επανεκλογη Μηλίγκα στη θέση της προέδρου το νέο ΔΣ ( ονόματα θέσεις )

 


Στις 27 Οκτωβρίου 2021 διενεργήθηκαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών για την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο μετά το πέρας των εκλογών και την συγκρότηση του σε σώμα είναι το εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μηλίγκα Κυριακή
Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκόβρανου Φιλίτσα
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χανλής Αλέξιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πολυχρονίδης Αστέριος
ΤΑΜΙΑΣ: Παπαπαναγιώτου Αλέξανδρος
ΜΕΛΗ Δ.Σ.: Αργυριάδου Ειρήνη
Γκότσικα Ειρήνη
Κιολεμένη Ερασμία
Χανλής Νικόλαος

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών Κυριακή Μηλίγκα δήλωσε τα εξής:
«Η Σερραϊκή επιχειρηματικότητα δίνει τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη μάχη επιβίωσης, αρχικά απέναντι στην οικονομική κρίση και στη συνέχεια απέναντι στις συνέπειες της πανδημίας Covid-19.
Στόχος του Συλλόγου μας είναι να στηρίζει τους Σερραίους επιχειρηματίες που εκπροσωπούμε και σε συνεργασία με αυτούς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και να βρούμε δίοδο για νέες αναπτυξιακές προοπτικές.
Είναι ξεκάθαρο ότι μόνο με την ενότητα των μελών, τον εκσυγχρονισμό, την διαύγεια και την ενεργή παρουσία όλων μας, μπορούμε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και με την βοήθεια και στήριξη του νέου Δ.Σ., δεσμεύομαι ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας γιατί τα προβλήματα των επιχειρήσεων δεν μπορούν να περιμένουν. Απαιτείται να επιλυθούν άμεσα.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους που με στήριξαν με την ψήφο τους και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.