Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Επιμελητήριο Σερρών : Επιστολη διαμαρτυριας για την πρόσθετη επιβάρυνση των επιχειρήσεων


Διαμαρτυρία για την πρόσθετη επιβάρυνση των επιχειρήσεων από τα μέτρα προσαρμογής στα νέα δεδομένα της πανδημίας του κορωνοϊού απέστειλε προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Στην επιστολή του αναφέρει ότι τα νέα μέτρα, αν και κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, πλήττουν άμεσα τις επιχειρήσεις, ιδίως των κλάδων του λιανεμπορίου και της εστίασης, τονίζοντας με κάθε τρόπο ότι οι ήδη πληγείσες επιχειρήσεις δεν αντέχουν να επωμιστούν και άλλα βάρη.
"Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας ο επιχειρηματικός κόσμος συμμορφώνεται με τα μέτρα περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού και καταβάλλει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει και η κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με κάθε δυνατό μέσο, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν θέσεις εργασίας.", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Μαλλιαράς.
Δείτε την επιστολή εδώ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.