Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη :Κοίτα να μαθαίνεις - Έρχεται λυπητερή τριακόσια χιλιάρικα

  


 

 

 

 

Λοιπόν επειδή ξαναήρθε στην επιφάνεια το θέμα των ξενώνων του δήμου Σερρών στην Χρυσοπηγη . Να σας πω οτι η σημερινη δημοτικη αρχή τρέχει και δεν φτάνει καθότι  έρχεται λυπητερη μόλις τριακοσια χιλιάρικα ο λόγος

 . Ως γνωστό οι ξενώνες στερούνται άδειας Σε δηλώσεις του το 2019 ο τότε δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης στην ΕΡΤ Σερρών,  παραδέχθηκε ότι δεν μπορούν να αξιοποιηθούν οι ξενώνες της Χρυσοπηγής καθώς είναι…. «δύσκολο» να εκδοθεί Προεδρικό διάταγμα που να αναιρεί αυτό που εκδόθηκε το 1980 και στο οποίο, η συγκεκριμένη περιοχή χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, με αποτέλεσμα να επιτρέπονται ελάχιστες χρήσεις.

Αυτο όμως δεν είχε εμποδίσει την τότε δημοτικη αρχή να  υλοποιήσει μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”2014-2020.έργα  προϋπολογισμού 300.000.

Σήμερα λοιπόν έρχεται η διαχειριστικη αρχή και ζητά τα χρήματα πίσω ( να τα πληρώσει δηλαδη ο δήμος και οι δημότες ) καθώς τα έργα έγιναν κακώς .Διότι οι εγκαταστάσεις είναι αυθαιρετες .Μάλιστα ο δήμος τότε στον φάκελο που υπέβαλλε για να πάρει την χρηματοδότηση είχε δεσμευθεί οτι οι εγκαταστάσεις θα πάρουν άδεια λειτουργίας .

Και ρωταμε θα απαντήσει κάποιος από την προηγούμενη δημοτικη αρχή ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.