Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έρχεται ¨¨τσουναμι ¨¨ μόνιμων διορισμών των δικών μας παιδιών


 

 

 

 

 

 Να κάνουμε μια εισαγωγη πρώτα καθως κρίνεται απαραίτητη. ο ΑΣΕΠ είναι ο φορέας που ελέγχει τους διαγωνισμους πρόσληψης μόνιμου προσωπικου στο δημόσιο και σε φορείς του ευρύτερου δημοσιου τομέα ( δήμοι , δημοτικες επιχειρήσεις  κ.λ.ο ) .Οπου οι διαγωνισμοι είναι γραπτοι δεν τίθεται κανένα θέμα διότι ευτυχως μέχρι σημερα οι διαγωνισμοι είναι αδιάβλητοι και οι επιτυχόντες παίρνουν μια θέση με το σπαθι τους την αξία τους και τις γνώσεις τους .

Όμως υπάρχουν και οι διαγωνισμοι που δεν υπάρχουν γραπτες εξετάσεις και μόνα κριτήρια ειναι  ( εμπειρια , πτυχία , οικογενειακη κατάσταση κ.λ.π  ) οι οποίοι δίνουν την δυνατότητα στον φορέα που προκηρύσσει τις θέσεις να ¨¨φωτογραφίσει ¨¨ κάποιους εκ των υποψηφίων ..αν γινόμαστε αντιληπτοι. 

Κια πάμε στο δια ταυτα .Ο σμπίρος με ενημερώνει οτι το επόμενο χρονικο διάστημα  ( ισως τον επόμενο χρόνο γιατι όσο αργοτερα τοσο καλύτερα ) θα τρέξει σε φορέα του ευρύτερου δημόσιου τομεα διαγωνισμός πρόσληψης προσωπικου ( ο αριθμός θα είναι διψήφιος ) . Να δώσω την βοήθεια του κοινου  οι αμοιβές στον εν λογω φορέα είναι κάτι παραπανω από υπερβολικα καλές καθώς κυμαίνονται 2 με 3 φορές παραπανω από τον μισθο νεοεισερχομενου δημοσιου υπαλλήλου .

Των φρονίμων λοιπόν τα παιδια πριν πεινάσουν μαγειρευουν και οι ¨¨δικοι ¨¨ μας που έχουν εξασφαλισει εκ των προτέρων την καρέκλα έχουν ειδοποιηθει και μαζευουν τα μόρια που θα απαιτήσουν τα κριτήρια που θα βάλει η προκήρυξη . Πχ  θα απαιτηθει μεγάλη χρονικα εξειδικευμένη εμπειρια ας  πουμε  ..Συνεχίζεται 


Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.