Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Δήμος Σερρών : ¨¨Πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα ¨¨ ο Βασίλης Τερζής


 Αν και επικαλέστηκε την ιδιότητα του παλιου αθλητή ο πρώην προεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Τερζής επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα 

 

Δήμος Σερρών : Απάντηση Τερζή ...... ¨¨ Εγω πριν δεν επαιζα τάβλι ¨¨

καθώς στα ερωτήματα που έθεσε ο κ Νυχτοπάτης 

Δήμος Σερρών : ""Βαρυτατες ¨¨ καταγγελίες με υπονοούμενα για Τερζή από τον Γιώργο Νυχτοπάτη 

Ο κ Νυχτοπάτης για τις κατασκηγνώσεις της Χρυσοπηγής έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα

 1.Αλήθεια ποιος πλήρωνε τα έξοδα; Υπάρχουν παραστατικά; 

2. Ποιος έβαζε πετρέλαιο για την ζέστη και ποιος για το ζεστό νερό;
3. Γιατί οι δεξαμενές για το ζεστό νερό είχαν πετρέλαιο θέρμανσης που απαγορεύεται; 
4 ποιος καθάριζε τα δωμάτια; ποιος έπλενε τα σεντόνια; Υπάρχουν παραστατικά; 
5.Ήταν ασφαλισμένοι οι εργαζόμενοι; 
6. Ποιος διαχειριζόταν τα χρήματα που έδιναν οι σύλλογοι; Έχω αντίγραφα από συλλόγους που δηλώνουν τα χρήματα που έδιναν σε κάθε εκδήλωση.
Η Απάντηση του κ Τερζή ήταν οτι η ΚΕΔΗΣ δεν εμπλεκόταν πουθενα . Βέβαια ο κ Τερζής ήταν μέλος του δημοτικου συμουλίου και της παράταξης Αγγελίδη . Το αν ας πούμε οι κατασκηνώσεις στερούντια άδειας το γνώριζε ??? Το ότι ΄΄ηταν παράνομο να φιλοξενειται κόσμος στις εγκαταστάσεις το γνώριζε ¨¨
Τι απάντησε ο κ Τερζής 

5) Η διαχείριση των ξενώνων της «Χρυσοπηγής» δεν ήταν αρμοδιότητα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Οι φορείς που χρησιμοποιούσαν τους ξενώνες έκαναν αίτηση απευθείας στον Δήμο Σερρών. Η αναφορά σας στην «Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση» αφορά τον ανάδοχο της εκδήλωσης, ο οποίος με την υπογραφή της σύμβασης, κατόπιν Διακήρυξης Δημόσιου Πρόχειρου Διαγωνισμού, αναλάμβανε εξολοκλήρου όλα τα διαδικαστικά, τεχνικά και οικονομικά δεδομένα για την υλοποίηση του έργου. Η Κ.Ε.Δ.Η.Σ. δεν εμπλέκονταν πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.