Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Σέρρες : Μ.Κ.Ο δώρισε 72.000 μασκες στην Μητρόπολη

 


Με μία ευγενική χειρονομία υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, η Μ.Κ.Ο. «Human Plus E.V.», διά του Σερραίου προέδρου της, Ανέστη Ιωαννίδη, την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης μεγάλη ποσότητα προστατευτικών προσωπίδων υγειονομικής χρήσης (72.000 τεμ.).

Όπως αναφέρει ο exapsalmos.gr, οι μάσκες διατεθούν διά της Εκκλησίας στις φιλανθρωπικές δομές και τους Ιερούς Ναούς της καθώς και στα Εκπαιδευτικά, Νοσηλευτικά και λοιπά προνοιακού χαρακτήρος Ιδρύματα της Μητροπολιτικής Περιφερείας Σερρών και Νιγρίτης, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες, λόγω της ενσκηψάσης πανδημίας, ανάγκες προστασίας των ιερέων, ενοριτών, μαθητών, εθελοντών και υγειονομικών, ἀπό την διασπορά της νόσου.

Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, αποδεχόμενος με ευγνωμοσύνη την παραπάνω προσφορά υπέρ του κοινωνικού έργου της Εκκλησίας, σημείωσε ότι “ο φιλόχριστος καί φιλότιμος λαός μας καθώς και φιλανθρωπικοί οργανισμοί, παρά τις πολλές οικονομικές δυσκολίες και το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί, ανταποκρίνονται πάντοτε κατά τρόπο ιδιαιτέρως συγκινητικό και με πολύ ευγένεια και καλωσύνη στο προσκλητήριο αγάπης της Εκκλησίας, γεγονός που γεμίζει όλους με ελπίδα και αισιοδοξία”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.