Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Τάσος Χατζηβασιλείου : Το self test είναι το νέο μας όπλο


Η πανδημία δυστυχώς συνεχίζεται. Η κοινωνία είναι δικαιολογημένα κουρασμένη. Στη δική μας περιοχή, από το Σάββατο 3/4, μπήκε σε «βαθύ κόκκινο» ο Δήμος Σερρών, γεγονός που συνεπάγεται νέους προσωρινούς περιορισμούς στην κίνηση των πολιτών και τη λειτουργία των καταστημάτων. Ο Δήμος Αμφίπολης παραμένει στην ίδια κατηγορία.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα, το self test είναι το νέο μας όπλο. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο αυτοδιάγνωσης που μας επιτρέπει να μάθουμε ανά πάσα στιγμή αν είμαστε θετικοί στον ιό, ώστε να μη βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία μας ή τις ζωές των αγαπημένων μας και των συνανθρώπων μας.

Με το self test, ο έλεγχος για τον ιό γίνεται ευκολότερος και συχνότερος. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το ενημερωτικό φυλλάδιο του Υπουργείου Υγείας που λύνει πολλές από τις απορίες όλων μας για τα self tests.

 

Ενωμένοι και δυνατοί, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Φιλικά,

Τάσος Χατζηβασιλείου

2 σχόλια:

  1. Μας συγκινησατε κ βουλευτη. Παρεπιμπτοντως υποστηκατε απωλεια των εισοδηματων σας?
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάσο τα μαθήματα Αεροπλοήγησης πάνε καλά;
    Με 8.000€ τον μήνα καλύτερες εξυπνάδες μπορώ να αμολήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.