Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Δήμος Σιντικής : Ήταν δίκαιο έγινε πράξη -Επιτέλους Ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης


 Ένα  δίκαιο  αίτημα των κατοίκων του πρώην δήμου Κερκίνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής ΄ικανοποιήθηκε .Καθώς το πολυπόθητο ασθενοφόρο έφτασε στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης

Διαβάστε τι έγραψε ο πρόεδρος της Ροδόπολης κ Μπελελης

Με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω ότι το πολυπόθητο και πολύτιμο ασθενοφόρο είναι πλέον στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης, και θα εξυπηρετεί όλη την περιοχή μας, αναβαθμιζοντας το πολύτιμο αγαθό που έχουμε. Την υγεία μας.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο ασθενοφόρο έγινε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από κάποιους. Με ένα τόσο λεπτό θέμα όμως δεν παίζουμε, ανεξάρτητα των καλών προθέσεων που έχουν όλοι οσοι προσπάθησαν !
Βλέποντας να περνάνε τα χρόνια και οι κάτοικοι των χωριών μας να υποφέρουν, ακούγοντας μόνο λόγια ή να βλέπουν μόνο χαρτιά που χρόνιζαν χωρίς να ξέρουν γιατί , οι δέκα Πρόεδροι της ΔΕ Κερκίνης. Θωμαίδης Κωνσταντίνος, Ξανθόπουλος Αλέξανδρος,Δεμερτζής Κωνσταντίνος, Αργυρόπουλος Κυριάκος, Νικηφόρου Βασίλειος, Ζέλιος Παναγιώτης, Πετρακόπουλος Νικόλαος, Κυριακίδης Λάζαρος, Καρατζίκος Θεόδωρος, Μπελελής Νικόλαος, υποβαλαμε το αίτημα στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, το οποίο διευθετηθηκε άμεσα .
Θερμές ευχαριστίες από όλους μας στον Σερραίο Υπουργό που έδωσε αμεσα την λυση καλύπτοντας προσωπικά κάθε δαπάνη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στο Γ.Ν. Σερρών για την διάθεση του ασθενοφόρου το οποίο επιστραφηκε από το ΕΚΑΒ Καβάλας στις αρχές του 11.05. 2020 όπου ήταν παραχωρημένο για χρήση και μόνο !
Για την ιστορια το ασθενοφόρο για να τεθεί στις υπηρεσιες των πολιτών έπρεπε τελικά να επισκευαστεί πλήρως μηχανικά και όχι όπως καποιοι διέρρεαν ότι ηταν μια απλή συντήρηση, γεννώντας μας πολλά ερωτηματικά, γιατί δεν αναλαμβανουν και το κόστος παρά μόνο ανέξοδες υποσχέσεις και έγγραφα που χρόνιζαν.
Για αυτό ψαξαμε να μαθουμε την αλήθεια και να δώσουμε λύση. Μέχρι και να μαζέψουμε εμείς οι πρόεδροι χρήματα για την επισκευή του απαφασίσαμε καθώς απο 30.04.2020 το Γ.Ν. Σερρών το παρέδωσε στο ΚΥ Ροδόπολης, ώσπου μάθαμε ότι δεν ηταν θεμα απλής συντήρησης του οπως μας ελεγαν.
Σας ευχαριστούμε κ.Υπουργέ που φροντίσατε , μέσα σε δυο μόνο βδομάδες να γίνει ολική επισκευή του ασθενοφόρου ανταποκρινόμενος στο πάγιο αίτημα των κατοίκων της ΔΕ Κερκίνης.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.