Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Σέρρες : Αναβάλλονται οι εκλογές στον Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας


Ο Ιανουάριος, με αφορμή την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, ήταν πάντα ο μήνας της πρώτης μας συνάντησης για να ανταλλάξουμε τις ευχές μας

δια ζώσης, κοντά ο ένας στον άλλο, μέσα  σ’ ένα κλίμα ζεστό, φιλικό και χαρούμενο . Δυστυχώς αυτή την ευκαιρία μας τη στερούν  φέτος  η υφιστάμενη υγειονομική κρίση και τα περιοριστικά μέτρα που αυτή συνεπάγεται. Ενώνοντας τη φωνή μου με τα άλλα μέλη του Δ.Σ., σας μεταφέρω τις ευχές  όλου του Δ.Σ. και εμού προσωπικά, ως έκφραση ανάγκης διατήρησης του διαύλου επικοινωνίας  και επιβεβαίωσης ότι είμαστε όλοι εδώ, υγιείς και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θ’ ανταμώσουμε σε εκδηλώσεις του Συλλόγου, χωρίς μάσκες και με πολλές αγκαλιές.  Εύχομαι το Νέο Έτος 2021 να σηματοδοτήσει το πέρασμα από την καταχνιά που σκόρπισε το 2020 σε φωτεινές διεξόδους, εφεδρείες οραμάτων, πλούσια αισθήματα μα πάνω απ’ όλα υγεία και αισιοδοξία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

    Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι λήγει η θητεία του Δ.Σ. και η Γενική Συνέλευση καθώς και οι αρχαιρεσίες συνηθίζεται να γίνονται με την κοπή της βασιλόπιτας. Επειδή όμως οι συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί για τον  περιορισμό μετάδοσης του κορονοιού δεν επιτρέπουν  τη διενέργειά τους, το Δ.Σ., μετά από σύγκλησή του με τηλεδιάσκεψη , αποφάσισε την παράταση της θητείας του  μέχρι νεωτέρων αποφάσεων της κυβέρνησης  σχετικών με τον περιορισμό μετάδοσης του ιού.

Ας γυρίσουμε τη σελίδα αυτής της μπερδεμένης χρονιάς που πέρασε κι ας κοιτάξουμε προς το μέλλον!!!

Καλή & Ευτυχισμένη Χρονιά 2021

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Αργυρούλα Θεοδωρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.