Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Σερρών : Οι λογιστικές ακροβασίες του δημάρχου πρέπει να εξηγηθούν

 


Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία .Θέτει μια σειρά ερωτημάτων για τον τρόπο που θα γίνει η χρηματοδότηση της δωρεάς του δήμου προς το νοσοκομείο .Ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται στην Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ η οποία όπως αναφέρει <<
ΑΔΕΙΑΖΕΙ τους κωδικούς της ματαιωθείσας "Πολιτείας" με απροσδιόριστες αγορές, χιλιάδων ευρώ?>>>

 
 
 

 
Οι ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ πρέπει να εξηγηθούν.
-------------------------------------------------------------------------
--1) Η ΚΕΔΗΣ κρατάει τα 135.000 ευρώ από την ματαίωση της "Πολιτείας των Ευχών 2020" στα Ταμεία της. Την Δωρεά ΜΕΘ στο Νοσοκομείο θα την ΠΛΗΡΩΣΕΙ ο ΔΗΜΟΣ από τα φετινά του Αποθεματικά και η ΚΕΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ την επιχορήγηση του νέου έτους!!
--2)Ποιόν σκοπό εξυπηρετεί αυτή η λογιστική μετάθεση δαπάνης που θα ΣΤΕΡΗΣΕΙ από την ΚΕΔΗΣ την επιχορήγηση του 2021?
--3) Και αφού λοιπόν του χρόνου η ΚΕΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ λεφτά για την "Πολιτεία", ΓΙΑΤΙ η Πρόεδρος (με προσωπικές της Αποφάσεις στις 3/11/2020) ΔΕΝ αποταμιεύει την φετινή επιχορήγηση, παρά ΑΔΕΙΑΖΕΙ τους κωδικούς της ματαιωθείσας "Πολιτείας" με απροσδιόριστες αγορές, χιλιάδων ευρώ?
--4) και τέλος, Αφού φέτος κανείς δεν θα βγεί από το σπίτι του, και «Ο στολισμός του Δήμου θα γίνει με τα περσινά λαμπάκια» (που καλοπληρώθηκαν και περισσεύουν),
ΤΙ ακριβώς εξυπηρετεί η ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ στολισμού ύψους 16.500 ευρώ που ΘΑ περάσουν ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 8/11 από την Οικονομική Επιτροπή?
---------------------------------------------
--Μήπως να ασχοληθεί με το θέμα και καμιά υπερκείμενη Ελεγκτική Αρχή?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.