Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Ηράκλειας : Παραίτηση Χασάπη από την προεδρια της ΚΕ.Δ.Η


Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας υπέβαλε ο κ Χρήστος Χασάπης .

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας ορίστηκε η κ. Δημητρούλα Αυτζή και Αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Βαλσαμίδης

Μετά την παραπάνω τροποποίηση η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου τηςΚ.Ε.Δ.Η έχει ως εξής:

 1.Κωνσταντίνος Δόστογλου, δημοτικός σύμβουλος,ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον Ανέστη Λαζαρίδη , επίσης δημοτικό σύμβουλο.

 2.Δημητρούλα Αυτζή , δημοτική σύμβουλος,ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τη Μαρία Γεωργιάδου,επίσης δημοτική σύμβουλο. 

3.Σωτήριος Βατμανίδης, δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη ̈Δημιουργική Συναίνεση ̈, ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον Γεώργιο Χίντζιο , επίσης δημοτικό σύμβουλο από την παράταξη ̈Δημιουργική Συναίνεση ̈.

 4.Άννα Γκότσικα , εκπρόσωπος του κοινωνικού φορέα «Εκπολιτιστικός Όμιλος Γεφυρουδίου «Η ΕΛΠΙΔΑ»,ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος την Πετρούλα Τζαμπάζη του Χρήστου, επίσης εκπρόσωπο του κοινωνικού φορέα «Εκπολιτιστικός Όμιλος Γεφυρουδίου «Η ΕΛΠΙΔΑ». 

5.Κωνσταντίνος Βαλσαμίδης, δημότης ειδικός σε θέματα που σχετίζονται με τους σκοπούς της επιχείρησης, ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον Αθανάσιο Στοΐλα, επίσης δημότη ειδικό σε θέματα που σχετίζονται με τους σκοπούς της επιχείρησης. 

6.Μαργαρίτα Καργιολάκη δημότισσα ειδική σε θέματα που σχετίζονται με τους σκοπούς της επιχείρησης, ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος την Πηνελόπη Βατμανίδου , επίσης δημότισσα ειδική σε θέματα που σχετίζονται με τους σκοπούς της επιχείρησης.

 7.Πασχαλία Στόικου , εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τη Μαρία Καλλιαντζήτου , επίσης εκπρόσωπο των εργαζομένων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.