Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Παντελής Χράπας : ¨¨Κοροϊδία ¨¨ των δημοτών οι ¨¨δήθεν ¨¨¨μειώσεις των τελών


 Ως κοροϊδία χαρακτήρισε ο πρώην αντιδήμαρχος Παντελής Χράπας  τις μειώσεις στα δημοτικά τέλη που ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σερρών κ Αλέξανδρος Χρυσάφης .

Δήμος Σερρών : Μειώσεις δημοτικών τελών 

Ο κ Χράπας μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση ανέφερε οτι η δημοτική αρχή είχε από το 2ο εξάμηνο του 2020 στην διάθεση της μια ¨¨προίκα ¨¨ 2 εκατ ευρώ από την δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη . Συνεχίζοντας ο κ Χράπας τόνισε οτι σε αυτά προστίθενται και άλλα 2 εκατ που θα προκύψουν ως έσοδα επιπλέον από την δήλωση των τετρ μέτρων των ακινήτων . 

Και από τα 4 εκατ επιπλέον έσοδα που έχει η δημοτική αρχή επιλέγει να προχωρήσει σε μέτρα που έχουν συνολικο κόστος μόλις 300χιλ ευρώ  ανέφερε ο κ Χράπας ο οποίος σημείωσε οτι ευνοημένοι της μείωσης είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες που εδρεύουν στα διοικητικά όρια του δήμου Σερρών . Καθώς όπως τόνισε προβλέπονται γενναίες μειώσεις για ιδιοκτησιες πάνω από 3000 τ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.