Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Σέρρες : Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων προς τον Υπουργό Κ.Καραμανλή


Η ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Μέσω της παρούσας επιστολής ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, σας εκφράζουν τις θερμές, εγκάρδιες ευχαριστίες καθώς και την ευγνωμοσύνη τους για την ευαισθητοποίηση και άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την απολύμανση των περιπολικών οχημάτων πριν την έναρξη κάθε εποχούμενης περιπολίας. Η απολύμανση των οχημάτων μας είναι σημαντική και βασική διαδικασία για την αποτροπή και περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού μεταξύ των συναδέλφων μας, προστασίας της υγείας τους καθώς και των οικογενειών τους.

- Διαφήμιση -

Ως εκπρόσωποι των συναδέλφων μας που βρίσκονται εξ΄ αρχής στην πρώτη γραμμή στην καταπολέμηση διασποράς του κορωνοϊού έχουμε ως πρωταρχικό μας μέλημα τη διαφύλαξη της υγείας και σωματικής ακεραιότητας τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Με την αρωγή, βοήθεια και συμπαράσταση σας ενισχύονται κατά πολύ τα προληπτικά μέτρα προστασίας του Αστυνομικού προσωπικού, των οικείων και συγγενών τους. Σας θεωρούμε σύμμαχο και συνοδοιπόρο των ενεργειών και προσπαθειών καθώς αποδείξατε ότι αφουγκράζεστε τις ανησυχίες μας και σας ευχαριστούμε θερμά. Να είστε βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας αδιάκοπα και με τον ίδιο ζήλο για να ξεπεράσουμε τάχιστα αυτήν την δύσκολη συγκυρία της πανδημίας στη Χώρα μας.

 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.