Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Απόλλων Παραλιμνίου : Φιλική νίκη στην Καβάλα

Τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στον 1ο όμιλο της
Γ΄ εθνικής επιβεβαιώνει με τα αποτελέσματα του στα φιλικά παιχνίδια ο Απόλλων Παραλιμνίου.
Ο μοναδικός εκπρόσωπος του Σερραϊκού ποδοσφαίρου στη Γ εθνική, που θα αγωνιστεί σε αυτήν για 5η συνεχή χρονιά, πέτυχε νέα νίκη κερδίζοντας 1-0 εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη σε έξι παιχνίδια για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, που έχει και μια ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Το γκολ της συνάντησης το πέτυχε ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στον Πανδραμαϊκό με 1-0 με σκόρερ τον Γιάννη Κιουσεκτσίδη, που δόθηκε δανεικός από τον Πανσερραϊκό στον Απόλλωνα.
 Ο Νίκος Καραμπετάκης παρέταξε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με:
Α μέρος:
Μαδένης, Λιάρας, Τουλίκας, Κουτζαβασίλης, Γεωργιάδης, Πεκρής, Ζαφειρίδης, Χατζάκος (35΄ Κιουσεκτσίδης), Γούλας,  Καρυοφύλλης,  Γαϊδαρτζής
Στο δεύτερο ημίχρονο:
Γκαϊδατζάκης, Φυλακτούδης, Πάνος, Κούτλας, Κρουστάλλης, Γκούμας, Τριανταφύλλου, Μελισσόπουλος, Κιουσεκτσίδης, Νταλίπ, Ηλιόπουλος
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου είναι ομάδα με Σερραϊκό… χρώμα αφού έχει προπονητή τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη και αρκετούς Σερραίους ποδοσφαιριστές όπως ο Σιάκκας, ο Ζάντσιος, ο Δαγκούλης, ο Παπαδόπουλος, ο Μερτίκας, ο Βεζυρόπουλος, ο Κωνσταντίνου και ο Αραμπατζής.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του τη Δόξα Βώλακα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.