Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Σέρρες : Στην δομη φιλοξενίας προσφύγων ο Νότης Μηταράκης

-λήψης-5-1.jpgΣτις 2  το μεσημέρι θα επισκεφθεί τη δομή προσφύγων
στις Σέρρες ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Οι Σέρρες αποτελούν τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του κ. Υπουργού στη Βόρειο Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθεί συνολικά 10 δομές προσφύγων και μεταναστών.
Τον κ. Μηταράκη θα συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης, ο Ειδικός Γραμματέας Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων Βαγγέλης Κωνσταντίνου και ο Δ/ντης Ασύλου Τάσος Μαντάγαρης.
 Μιλώντας  στην ΕΡΤ Σερρών η διοικήτρια της Δομής Δήμητρα Παναγιωτάκη είπε χαρακτηριστικά πως η Δομή των Σερρών είναι η πιο περιποιημένη, καθαρή, καλύτερη σε υποδομές με ίσως τον πιο ήσυχο πληθυσμό της Ελλάδας. «Αυτή τη στιγμή δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα έως καθόλου και το μόνο που μένει είναι να εφαρμόσουμε με σειρά το Νόμο χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες αναταράξεις στην τοπική κοινωνία» είπε η κ Παπαγιωτάκη.

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.