Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Νέας Ζίχνης : Αγιασμός στις σχολικές μονάδες


Tελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής
χρονιάς, στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Ζίχνης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο δήμαρχος, κ.Παντελής Μπόζης παρέστη στον αγιασμό των σχολικών μονάδων της έδρας του Δήμου, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου
κ. Ιεροθέου, παρουσία του Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Νέας Ζίχνης, καθώς και των Προέδρων των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπόζης ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία. Τόνισε την ανάγκη τήρησης όλων των υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία, προκειμένου να περιορισθεί η διασπορά του covid 19 και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.