Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Το χρονικό μιας προαποφασισμένης συμφωνίας

serresbomb: Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση Νότα  -ΜπάλτσιουΑνατροπή στο 90ο λεπτό  στο θέμα των αντιδημάρχων
στο δήμο Εμμανουήλ Παππά . Καθώς παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις του δημάρχου Δημήτρη Νοτα οτι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα. Είχαμε την μετακίνηση του αντιδημάρχου οικονομικών Βύρωνα Μπάλτσιου στην θέση του γενικού γραμματέα . Όπως μου μεταφέρει ο σμπίρος μου οι αλλαγές αυτές δεν προκάλεσαν καμιά έκπληξη εις στους επαΐοντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ της περιοχής οι οποίοι κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ Νότα και Μπάλτσιου εδώ και μήνες .
Καθώς τον Ιανουάριο είχε ήδη εγγραφεί στον προϋπολογισμό πίστωση για αμοιβή γενικού γραμματέα ( αν και τότε ο κ Μπάλτσιος κατά την συζήτηση του θέματος είχε προσπαθήσει να διασκεδάσει τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης λέγοντας οτι δεν θα προχωρήσει ο δήμος στην κάλυψη της θέσης )  .
Με την παραίτηση Μπάλτσιου ανοίγει ο δρόμος για να αξιοποιηθεί ακόμη ένα στέλεχος της παράταξης του καθώς όμως φημολογείται τον Σεπτέμβριο του  2021 θα καταλάβει θέση αντιδημάρχου δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπάλτσιου .Κλείνοντας να σας πω οτι εν αναμονή του νέου εκλογικού νόμου για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν είναι λίγοι αυτοί που σημειώνουν οτι πιθανότατα στις επόμενες εκλογές οι δύο παρατάξεις να γίνουν μια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.