Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Σέρρες : Στολίδι το δημοτικό στάδιο

-λήψης-2-21.jpgΗ παράδοση του νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο
Σερρών πραγματοποιήθηκε σήμερα  Παρασκευή 28 Αυγούστου, παρουσία του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννη Δεσποτίδη.
Δια στόματος Δημάρχου η Δημοτική Αρχή διαβεβαιώνει τους Σερραίους πολίτες πως άμεσα θα προγραμματιστούν και θα υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες εργασίες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου.
 Ο κ.Χρυσάφης αναφερόμενος στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε με αφορμή την παράδοση του ταρτάν δήλωσε: “Σαφέστατα υπάρχει συνέχεια και εμείς δεν αρνηθήκαμε ποτέ ότι κάποια έργα τα βρήκαμε δρομολογημένα, όπως ισχύει με όλες τις Δημοτικές Αρχές που προηγήθηκαν, αλλά επιτέλους ο κ.Αραμπατζής και οι σύμβουλοί του ας αναρωτηθούν γιατί έλαβαν 11% στις εκλογές και ας σταματήσουν να ασχολούνται με το παρελθόν”.


 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.