Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Κοιτα να μαθαίνεις ..... Mόνο μέσα σε μία μέρα 3.900 Έλληνες πέρασαν από τους Κήπους στη Τουρκία!

Παράξενος λαός οι Έλληνες. Κι ενώ υποτίθεται ότι
είμαστε οργισμένοι με τον Ερντογάν και την απόφασή του να μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά μόνο μέσ σε μία μέρα 3.900 Έλληνες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Θρακιώτες πέρασαν από τους κήπους του Έβρου με κατεύθυνση την Τουρκία!
Προφανώς οι συμπολίτες μας έτσι αντιλαμβάνονται το μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα κι υπηρεσίες!
Δηλαδή κάνουμε ότι μπορούμε να ενισχύσουμε τη τουρκική οικονομία.
Έτσι θερμή παράκληση απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς προς όλους τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι εξέρχονται τα τελωνεία Κήπων, Ορμενίου και Κυπρίνου να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για COVID-19.
Αξιοσημείωτο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες εξήλθαν μόνο από το τελωνείο των Κήπων 3.900 Έλληνες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Θρακιώτες!

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτροβιτς αναφέρει: “Οι Έλληνες υπήκοοι που εξέρχονται από τα τελωνεία Κήπων, Ορμενίου και Κυπρίνου, οφείλουν να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για COVID-19, κατά την παραμονή τους σε Τουρκία και Βουλγαρία, καθώς και κατά την επιστροφή τους. Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες (1/7 έως 12/7/2020) και μόνο από το τελωνείο Κήπων, εξήλθαν περίπου 3.900 Έλληνες υπήκοοι, στην πλειοψηφία τους Θρακιώτες. Η πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αποτελεί υψηλή προτεραιότητα, ατομικής αλλά και συλλογικής μας ευθύνης!”


 https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.