Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Θα ¨¨σπάσουν αυγά ¨¨ και θα ειπωθούν λόγια πικραμένα

Γιατί τσουγκρίζουμε αυγά το Πάσχα; Τι συμβολίζει το κοινό έθιμο ...Μαθαίνω οτι η προσπάθεια μερικής η ολικής
ιδιωτικοποίησης του Αυτοκινητοδρομίου θα προχωρήσει .Βέβαια η διαδικασία είναι χρονοβόρα και πρέπει να ¨¨σπάσουν αυγά ¨¨ . Καθώς τις   τελευταίες ημέρες οι πολέμιοι αυτής της προσπάθειας ( μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών ) .Έχοντας άφθονο χρόνο στα τοπικά ΜΜΕ με ατελείωτους μονολόγους ομιλούν για την αναγκαιότητα να παραμείνει υπό την εποπτεία του δήμου κάνοντας λόγο για ξεπούλημα .Επιδιώκοντας να δημιουργήσουν κλίμα ( βεβαία ουδείς εκ των όσων τους φιλοξενούν στις εκπομπές τους ερωτά να μιλήσουν για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕ ). 
Να πω ότι έρχεται η ώρα που η άλλη πλευρά θα μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα .Και πιθανόν αυτή η αλήθεια να δυσαρεστήσει κάποιους .Οπότε προτείνω αυτοσυγκράτηση

3 σχόλια:

  1. Ευθύμης Ραμπότας17 Ιουλίου 2020 στις 2:38 μ.μ.

    "Ο ασκός του Αιόλου " να ανοίξει για το αυτοκινητοδρόμιο; στη σωστή κατεύθυνση. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε ξεχάσει ότι τα οικονομικά δεδομένα αγγίζουν το λογιστικό γραφείο του Δημάρχου.
    Ο Κώστας Σαραφίδης δημόσια κάλεσε σε έλεγχο πραγματικό των οικονομικών και έγραψε για πειραγμένους ισολογισμούς.
    Το ότι τα αυτοκινητοδρόμιο έχει ένα αξιολύπητο και παντελώς άσχετο διοικητικό συμβούλιο, δεν το σχολιάζει κανένας.
    Το αυτοκινητοδρόμιο χρειάζεται μάνατζερ και όχι ξεπούλημα.
    Όσο δε αφορά την περίεργη συμπεριφορά του πρώην διευθύνοντα συμβούλου που εμφανίζεται ως μηχανολόγος μηχανικός ενώ μπορεί να μην έχει τελειώσει το λύκειο, πιστεύουμε ότι έχει σχέση με οικονομική περίπτωση που πρέπει να ερευνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ξέρουμε εσας που γράφετε τα σχόλια εσυ γέρο κάτω από το σχόλιο του κ. Ραμποτα είσαι για φυλακή και λυπάμαι που δεν σε βάλαμε τότε που μπορούσαμε! Θα σε βάλουμε τώρα. Μ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.