Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Δήμος Σιντικής : ¨¨Άδειασε ¨¨ τους τρεις της αντιπολίτευσης ο Παναγιώτης Σαββίδης

Για την αντιπαράθεση του με τον δήμαρχο Σιντικής
μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σαββίδης ( δείτε ποιο κάτω το εξώδικο του δημάρχου και την απάντηση του δημοσιογράφου ).
Ανάμεσα στα όσα είπε ο δημοσιογράφος θα σταθώ στην φράση που στην ουσία αδειάζει τους τρεις επικεφαλής της αντιπολίτευσης (Λούγγος- Παναγιωτίδης- Φυταγκουρείδου ).Καθώς αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους  ο Φώτης Δομουχστσίδης κέρδισε άνετα τις εκλογές του 2019 .Ανέφερε << έλλειψη πολιτικών αντιπάλων >>
Τα σχόλια νομίζουμε είναι περιττά





Δήμος Σιντικής : Έξώδικο Δομουχτσίδη στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σαββίδη




Η απάντηση του Παναγιώτη Σαββίδη

“Τα εξώδικα και οι μηνύσεις είναι τιμή για έναν δημοσιογράφο. Από το 1998 που δημοσιογραφώ έλαβα 5 εξώδικα και κάθισα 3 φορές στο εδώλιο για τα δημοσιεύματά μου. Τα εξώδικα τα πέταξα στον κάλαθο τον αχρήστων και σε όλες τις μηνύσεις απαλλάχτηκα πανηγυρικά. Ο υποφαινόμενος που έστειλε το εξώδικο ο Φώτιος Δομουχτσίδης είναι αυτός που του είχε στήσει την προεκλογική του καμπάνια του 2014 (στερνή μου γνώση βέβαια). Για αυτή την καμπάνια, θα μιλήσω δημόσια όταν έρθει η ώρα. Θυμίζω τέλος, πως την τακτική αυτή αποστολής εξωδίκων, ο δήμαρχος Σιντικής τη συνηθίζει με μοναδικό σκοπό τον εκφοβισμό. H Olga Fitagouridou έχει ιδία άποψη. Αυτά για την ώρα.” απάντησε με σχόλιο του, σε ανάρτηση, ο Παναγιώτης Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.