Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Η ¨¨δικαίωση ¨¨ της Αγγελικης Μήκα

Αγγελική Μίκα: Ηθική και αισθητική παρακμή από τις ενέργειες των ...Δυστυχώς για την περιοχή του δήμου Βισαλτίας η
πρώην δήμαρχος Αγγελικη Μήκα έστω και μετά από 10 χρόνια δικαιώνεται με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο .
Ώρα λοιπόν για αυτοκριτική και στον λαό που το 2010 παρασυρμένος από τους τοπικούς καπεταναίους  ( που είχαν δημιουργήσει κοινό  μέτωπο κόντρα στην ¨¨Αθηναία ¨΄ και την ¨¨ξένη ¨¨ όπως την αποκαλούσαν ). Να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί .

2 σχόλια:

  1. Η επιβεβαίωση των όσων είχε αναφέρει είναι δεδομένη. Στην παρούσα φάση τι έχουν να πούνε σύμβουλοι της νύν δημοτικής αρχής που την κατηγορούσαν σαν΄΄ Αθηναία και ξένη΄΄, αλλά ως δήμαρχος ήταν μόνιμη κάτοικος Νιγρίτας για 4 χρόνια, ενώ τώρα οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι , σύμβουλοι ΔΕΥΑΒ και ο Δήμαρχος είναι μόνιμοι κάτοικοι Σερρών και άγνωστοι . Σιωπή !! Εχει διαπιστωθεί ότι είναι η καλύτερη άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ο κόσμος δεν νομίζω να έχει καταλάβει το λάθος του. Δεν το αντιλαμβάνεται. Εχει ίσως πολλά προβλήματα και δεν ασχολείται με το παρελθόν.Βουβαμάρα που ίσως κρύβει και ενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.