Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΝΟΔΕ Σερρών :Διάσταση απόψεων Χατζηβασιλειου - Βορίδη για το θέμα της Αγιας Σοφιάς

Αγιά Σοφιά: Διεθνής ανησυχία μετά την απόφαση Ερντογάν - Κόσμος ...




Ό  Σερραίος βουλευτής της ΝΔ κ Τάσος Χατζηβασιλέιου παρενέβη τηλεφωνικά το βράδυ του Σαββάτου στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Καταθέτοντας την θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το θέμα της μετατροπής της Αγιας Σοφίας σε τζαμι  .όλα καλά και ανθηρά αλλά η δημοσιογράφος έβαλε ¨΄δύσκολα ¨¨  στον βουλευτή αφού του ζήτησε να τοποθετηθεί επι της προτάσεως του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ Μάκη Βορίδη

Να κάνουμε το μουσείο Κεμάλ μουσείο μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού

Μετά από παύση λίγων δευτερολέπτων ο Σερραίος βουλευτής ¨¨σφύριξε αδιάφορα ¨¨ επί της τοποθέτησης του Μάκη Βορίδη  .Μη σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού .

4 σχόλια:

  1. Οι Σέρρες έχουν μια έφεση διαχρονικά να αναδεικνύουν διάφορα ανίκανα πολιτικά όντα σε συνδιαμορφοτές του πολιτικού γίγνεσθαι.
    Εάν βάλετε το μυαλό σας και την σκέψη σας να δουλέψει θα τα βρήτε εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αφού ο Βουλευτής τοποθετήθηκε με τη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης, γιατί είναι εκτεθειμένος που δε σχολίασε την πρόταση του Υπουργού ; Το ορθό είναι να ρωτηθεί είτε ο ίδιος ο Υπουργός είτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οχι μόνο, πληθώρα ανωνύμων που το παίζουν ειδήμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφιστηκε ένας σοβαρός νέος άνθρωπος που τον εκτιμούν και στις Σέρρες αλλά και σε Αθήνα και εξωτερικό, και κατευθείαν πέσατε να τον φάτε. Μάλλον κάποιοι ενοχλήθηκαν με τις 17000 ψήφους που πήρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.