Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Με ¨¨΄τερμα τα γκάζια ¨¨ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών
βρέθηκε το Σάββατο, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κύριος Αγοραστός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Αυτοκινητοδρόμιο χαρακτηρίζοντάς το αναπτυξιακό εργαλείο, το οποίο θα πρέπει όλοι να το αγαπήσουν.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε ότι το Αυτοκινητοδρόμιο θα πρέπει να αναβαθμιστεί για δεχθεί περισσότερους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως είπε για το θέμα έχει επικοινωνία με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι από σήμερα και έπειτα θα τον πιέζει λίγο παραπάνω.

Ο κύριος Αγοραστός μίλησε στην Τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ για την ενασχόλησή και την αγάπη του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το Περιφερειάρχη Θεσσαλίας υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Γιώργος Ματθαίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Μίχος



 https://epiloges.tv

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. Εχει αλλάξει όλη την Θεσσαλία. Στη Λάρισα εχει απορροφήσει όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα για ενίσχυση της αγροδιατροφής, συσκευαστήρια, τυποποίηση, μονάδες παραγωγής. Ανεργία μηδέν. Η Λάρισα έχει τέτοια αλματώδη ανάπτυξη που δίκαια θερωρείται 2η Αθήνα. Τυχαίο ? Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.