Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πανσερραικός : Μόνο γιᨨ έχοντες και κατέχοντες ¨¨ η νέα ΠΑΕ

Ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Πανσερραικό  η
πρόσκληση για  την σύσταση της νέας ΠΑΕ .
Απ΄π την ανάγνωση της πρόσκλησης προκύπτουν δύο δεδομένα, οτι η πρόσκληση  απευθύνεται  :
α) Σε όσους έχουν την ιδιότητα του μέλους του Ερασιτέχνη 
β¨και κατέχουν τουλάχιστον 3000 που είναι το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορεί κάποιος να αποκτησει μετοχές.
Η πρόσκληση είναι μια επανάληψη της πρόσκλησης του 2015 όταν και πάλι δικαίωμα απόκτησης μετοχών είχαν μόνο τα μέλη του Ερασιτέχνη και ελάχιστο ποσό είχε οριστεί τα 4500 ευρώ





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 68 του Ν. 2725/99, ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και τη σχετική απόφαση 55/24-6-2020 της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου να ασκήσουν το δικαίωμα προτίμησης και να συμμετάσχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντος ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών της οποίας επιθυμεί να αναλάβει κάθε μέλος. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ και διαιρείται σε 1.000 μετοχές, αξίας 30 ευρώ εκάστη. Ελάχιστο ποσό εγγραφής 3.000 € (100 μετοχές). Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2 ΣΕΡΡΕΣ από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 – 13.00 και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με διακριτικό τίτλο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ »

Σέρρες 25/6/2020
 Η Επιτροπή Σύστασης ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.